FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21.00 sati

ZAGREB, 5. svibnja 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 5. svibnja 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

DUBROVNIK - U četvrtoj finalnoj utakmici doigravanja za naslov vaterpolskog prvaka Hrvatske vaterpolisti Mladosti pobijedili su u Dubrovniku Jug Croatia osiguranje sa 9:8 (2:1, 2:3, 2:2, 3:2) i time izjednačili omjer u finalnoj seriji doigravanja na 2:2. Odlučujuća, peta utakmica, igrat će se 12. svibnja u Zagrebu.

MUNCHEN - Nakon turnira u Barceloni, hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je i u četvrtfinalu ATP teniskog turnira u Munchena. Pobjedničku seriju "diva sa Šalate" ovoga puta prekinuo je Austrijanac Jurgen Melzer koji je pobijedio 7:6 (4), 6:1.

MAINZ - Vratar njemačkog nogometnog bundesligaša, Mainza, Christian Wetklo ozlijedio je rame i početkom idućeg tjedna mora na operaciju. Za Wetkla je tako ova sezona završila i u preostala dva ligaška ogleda neće moći pomoći suigračima. Wetklo je inače drugi vratar Mainza, međutim nakon što je Timo Wache sredinom sezone operirao koljeno, dobio je priliku. Na zadnje dvije utakmice branit će treći vratar Jonas Sela. Dva kola prije kraja prvenstva Mainz se nalazi na 14. mjestu sa 34 boda, tri više od zone ispadanja.

LIVERPOOL - Legenda engleskog nogometnog premierligaša Liverpoola, Robbie Fowler (31) produžit će ugovor s "Redsima" na još jednu sezonu. Fowler je u redove još uvijek aktualnog europskog prvaka stigao u siječnju iz Manchester Citya i u 15 nastupa postigao je četiri pogotka. Fowler je od 1993. do 2001. godine upisao 330 nastupa i 171 pogodak za momčad sa stadiona Anfield. Klub je napustio 2001. godine zbog sukoba s tadašnjim menadžerom Gerardom Houllierom. Dvije godine se zadržao u Leedsu, a u siječnju 2003. godine je preselio u Manchester City, a ove se godine vratio u crveni dres.

TIRANA - Bivši njemački reprezentativac Hans-Peter Briegel produžio je ugovor s Albanskim nogometnim savezom do 2008. godine. Briegel je albanski izbornik posljednje tri godine, a novim ugovorom povećana mu je plaća na 240.000 eura godišnje.

RIM - Talijanski nogomet trese nova velika afera koja je izbila zbog navodnih namještanja sudaca po željama čelnika Juventusu, a što je razotkriveno, kako danas piše talijanski tisak, prisluškivanjem telefonskih razgovora. Sportski sud i rimsko tužiteljstvo, ali i Talijanski nogometni savez pokrenuli su istragu o prisluškivanim telefonskim razgovorima obavljenima u razdoblju od 10. kolovoza do 27. rujna 2004., između vodstva Juventusa, dakle glavnog direktora Luciana Moggija i delegiranog upravitelja Antonia Girauda, te Pierluigia Pairetta zaduženog za određivanje sudaca u talijanskom prvenstvu, od kojeg su usluge navodno tražili i neki čelnici nogometnog saveza. "Žao mi je što u novinama čitam stvari koje nemaju veze s istinom," kazao je Pairetto, te dodao: "Zašto su za navodnu aferu prvo doznali novinari, a ne nadležne institucije. Optuženi smo bez dokaza i cijela ova priča je izmišljena."

TOKIO - Hrvatski borac Mirko Filipović svladao je u dvoboju 1. kola Pride "Grand Prix" turnira, u Tokiju je nokautom u prvoj minuti borbe svladao Japanca Ikuhisu Minowu. Filipović vrlo brzo srušio Minowu na parter, te ga potom nekoliko puta snažno pogodio šakamu u glavu, te je Japanac ostao nemoćno ležati na tlu.

MADRID - Veznjak njemačkog prvoligaša Borussije iz Dortmunda i češke nogometne reprezentacije Tomaš Rosicky karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u madridskom Atleticu, objavili su španjolski sportski listovi AS i Marca. Rosicky će za četverogodišnju vjernost Atleticu inkasirati 10 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙