FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bono u Londonu pokrenuo novu akciju borbe protiv AIDS-a

LONDON, 15. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Bono Vox, pjevač grupe U2,pokrenuo je u ponedjeljak u Londonu novi projekt u borbi protiv AIDS-au Africi u partnerstvu s američkim proizvođačem mobilnih telefonaMotorolom i velikim britanskim operatorima mobile telefonije.
LONDON, 15. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Bono Vox, pjevač grupe U2, pokrenuo je u ponedjeljak u Londonu novi projekt u borbi protiv AIDS-a u Africi u partnerstvu s američkim proizvođačem mobilnih telefona Motorolom i velikim britanskim operatorima mobile telefonije.

Pri kupovini nekog od posljednjih modela Motorole, 10 funti (ili oko 15 eura) od cijene tog aparata izdvajat će se u korist borbe protiv AIDS-a u Africi .

Sav tako prikupljen prihod bit će isplaćen Global fondu, zakladi osnovanoj 2002. godine pod okriljem Ujedinjenih naroda za borbu protiv AIDS-a, malarije i tuberkuloze u zemljama u razvoju.

Novi Bonov plan dio je kampanje "Red" koju je taj pokrenuo na Gospodarskom forumu u Davosu u Švicarskoj u siječnju ove godine. Radi se o proizvodima velikih tvrtki-partnera te kampanje (Armani, Converse, Gap, American Express) čiji je dio dobiti namijenjen borbi protiv AIDS-au Africi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙