FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drnovšek napisao knjigu "Misli o životu i osvješćivanju"

LJUBLJANA, 15. svibnja (Hina) - Slovenski predsjednik JanezDrnovšek napisao je knjigu "Misli o životu i osvješćivanju" koja ćebiti u prodaji od idućeg tjedna po cijeni od pet tisuća tolara (oko160 kuna), objavio je u ponedjeljak nakladnik "Mladinska knjiga" kojiće knjigu predstaviti 25. ovoga mjeseca.
LJUBLJANA, 15. svibnja (Hina) - Slovenski predsjednik Janez Drnovšek napisao je knjigu "Misli o životu i osvješćivanju" koja će biti u prodaji od idućeg tjedna po cijeni od pet tisuća tolara (oko 160 kuna), objavio je u ponedjeljak nakladnik "Mladinska knjiga" koji će knjigu predstaviti 25. ovoga mjeseca.

Isti izdavač objavio je i Drnovšekovu knjigu "Moja istina" koja se bavila raspadom nekadašnje Jugoslavije i stvaranjem Slovenije i drugih samostalnih država.

Ovaj put nije, međutim, riječ o memoarskoj literaturi nego Drnovšekovim razmišljanjima o društvu i pojedincu, što je posljedica njegove duhovne transformacije u posljednjih godinu dana koja je rezultirala i osnutkom nestranačkog Pokreta za pravednost i razvitak u kojemu se angažirao na humanitarnim pitanjima i zauzeo za novi odnos prema prirodi i čovjeku.

Drnovšek u svojoj knjizi "poziva čitatelja da pogleda u samoga sebe, te pomisli što može učiniti za pravednije društvo i bolji život", priopćio je Drnovšekov izdavač.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙