FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dorica Nikolić s roditeljima hendikepirane djece

ZAGREB, 13. svibnja 2006. (Hina) - Državnoj tajnici Ministarstvazdravstva i socijalne skrbi Dorici Nikolić danas su se na redovitimHSLS-ovim Danima otvorenih vrata obratili roditelji teškohendikepirane djece u svezi s promjenama Zakona o radu u dijelu kojise odnosi na njihov radni status, priopćio je HSLS.
ZAGREB, 13. svibnja 2006. (Hina) - Državnoj tajnici Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Dorici Nikolić danas su se na redovitim HSLS-ovim Danima otvorenih vrata obratili roditelji teško hendikepirane djece u svezi s promjenama Zakona o radu u dijelu koji se odnosi na njihov radni status, priopćio je HSLS.

Dosad je dopust za roditelje teško hendikepirane djece bio do djetetove 7. godine, ili su mogli raditi samo četiri sata. Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi radi na novom prijedlogu promjena Zakona o radu koji bi omogućio da roditeljski dopust traje dok traje invalidnost njihova djeteta.

Ostala pitanja građana koji su razgovarali s državnom tajnicom Doricom Nikolić odnosila su se na jednokratnu pomoć, pučku kuhinju, staračke domove, uvjete za posvajanje djece te na susrete i druženje roditelja s djecom nakon rastave, navodi u priopćenju HSLS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙