FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Damir Kasap ponovno predsjednik zadarskog HSLS-a

zadarskog HSLS-aZADAR, 23. travnja 2006. (Hina) - Na današnjoj izbornoj skupštinizadarskog ogranka HSLS-a dr. Damir Kasap ponovno je izabran zapredsjednika ogranka.
ZADAR, 23. travnja 2006. (Hina) - Na današnjoj izbornoj skupštini zadarskog ogranka HSLS-a dr. Damir Kasap ponovno je izabran za predsjednika ogranka.

On je dobio gotovo jednoglasnu potporu svih izaslanika nazočnih skupštini. Pred oko 150 nazočnih izaslanika, potvrđeni predsjednik ogranka dr. Damir Kasap rekao je da HSLS u Zadru, nakon ujedinjenja s Liberalnom strankom, ima oko 1400 članova, a da je cilj što skorije povećati broj na dvije tisuće.

Okupljene je pozdravio i potpredsjednik HSLS-a i predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Zadarske županije Stanko Zrilić koji je izrazio zadovoljstvo djelovanjem koalicijske vlasti HDZ-HSLS u Zadru koja je, kako je rekao, omogućila da je Zadar danas jedan od najprosperitetnijih hrvatskih gradova. Cilj HSLS-a je na idućim parlamentarnim izborima postići rezultat od osam posto, istaknuo je Zrilić.

Okupljene je pozdravio i zadarski gradonačelnik iz redova HDZ-a dr. Živko Kolega.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙