FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I s p r a v a k vijesti HNA9587 "Matulović Dropulić: bageri..."

ZAGREB, 12. svibnja 2006. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva priopćilo je da ministrica MarinaMatulović Dropulić danas u Smiljanu nije precizirala datum odlaskabagera na Vir, to jest da nije rekla da tamo odlaze u ponedjeljak,kako je objavljeno u Hininoj vijsti.
ZAGREB, 12. svibnja 2006. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva priopćilo je da ministrica Marina Matulović Dropulić danas u Smiljanu nije precizirala datum odlaska bagera na Vir, to jest da nije rekla da tamo odlaze u ponedjeljak, kako je objavljeno u Hininoj vijsti.

U priopćenju se kaže da je ministrica rekla da će Ministarstvo započeti s uklanjanjem bespravno sagrađenih objekata na Viru tijekom idućeg tjedna.

Stoga iz naslova i prve rečenice vijesti HNA9587 treba izbaciti riječi "u ponedjeljak".

Do zabune u Hininoj vijesti je došlo jer je pitanje novinara sadržavalo i odrednicu ponedjeljak.

Ispravljenu vijest ponavljamo u cijelosti:

MATULOVIĆ DROPULIĆ: BAGERI KREĆU NA VIR

SMILJAN, 12. svibnja 2006. (Hina) - Bageri Ministarstva kreću na Vir, potvrdila je danas novinarima ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić.

"Definitivno idemo na Vir. Ono što se nikako ne može uskladiti ni s jednim prostornim planom, uklonit će se. Vladina Uredba sa zakonskom snagom definirala je prostor na Jadranu, pa prema tome i na Viru, i jasno je da taj dio objekata ne može ostati", rekla je ministrica.

"Krećemo s tom akcijom i, kao što smo radili i na drugim lokacijama, moramo odraditi i na ovoj", zaključila je ministrica Matulović Dropulić, koju su novinari, za njezina posjeta Smiljanu, pitali je li točna informacija koja se pojavila u današnjim medijima da bageri Ministarstva sljedećega tjednu stižu na Vir, gdje će rušiti bespravno izgrađene kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙