FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: Ispravak naslova vijesti HNA 5758 "Slavonski Brod..."

ZAGREB, 26. travnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da isprave naslovdanašnje Hinine vijesti HNA 5758, "Slavonski Brod: oporba će tražitiopoziv županice". Oporbeni vijećnici SDP-a,HSS-a i HNS-a, koji u Skupštini Brodsko-posavske županije imaju 18mandata, pokrenut će inicijativu za razrješenje predsjednice SkupštineRužice Vidaković, kazali su na konferenciji za novinare.
ZAGREB, 26. travnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da isprave naslov današnje Hinine vijesti HNA 5758, "Slavonski Brod: oporba će tražiti opoziv županice".

Ispravljeni naslov glasi: "Slavonski Brod: oporba će tražiti opoziv predsjednice Županijske skupštine"

Vijest s ispravljenim naslovom ponavljamo u cjelosti.

"Slavonski Brod: oporba će tražiti opoziv predsjednice Županijske skupštine"

SLAVONSKI BROD, 26. travnja 2006. (Hina) - Oporbeni vijećnici SDP-a, HSS-a i HNS-a, koji u Skupštini Brodsko-posavske županije imaju 18 mandata, pokrenut će inicijativu za razrješenje predsjednice Skupštine Ružice Vidaković, kazali su na konferenciji za novinare.

Ističu kako je ta odluka posljedica smanjenja demokratskih standarda u radu Skupštine u kojoj se na jučerašnjem zasjedanju, kako kažu, dogodio izgred.

Iživciran istupom SDP-ova saborskog zastupnika i županijskog vijećnika Mate Gavrana koji je u raspravi o poslovanju Opće bolnice u Brodu županijskoj izvršnoj vlasti, ali i vijećnicima te Upravnom vijeću bolnice zamjerio da su "mlako reagirali na nedavne ostavke bolničke Uprave", župan Šimo Đurđević burno je reagirao. Zbog toga je sjednica na kratko bila prekinuta. Zastupnik Gavran ističe kako nakon svega od župana očekuje samo ljudsku ispriku.

Iako priznaje kako je reagirao neprimjereno, zbog čega se već sinoć ispričao svim vijećnicima, župan Đurđević, koji je danas također održao konferenciju za novinare, rekao je kako se Gavranu ne želi ispričati jer ga već deset mjeseci neutemeljeno napada.

Konferenciju za novinare za sutra je najavila i prozvana predsjednica Županijske skupštine Ružica Vidaković.

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙