FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren međunarodni sajam "Osijek Expo 2006"

OSIJEK, 10. svibnja 2006. (Hina) - Na sajamskom prostoru Pampas uorganizaciji Osječkog sajma danas su otvoreni 14. Međunarodni sajamgraditeljstva i opreme, 7. Obrtnički sajam i 2. Međunarodna izložbainovacija, prototipova i poslovnih planova pod zajedničkim nazivom"Osijek Expo 2006".
OSIJEK, 10. svibnja 2006. (Hina) - Na sajamskom prostoru Pampas u organizaciji Osječkog sajma danas su otvoreni 14. Međunarodni sajam graditeljstva i opreme, 7. Obrtnički sajam i 2. Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova pod zajedničkim nazivom "Osijek Expo 2006".

Na više od 5000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora sudjeluje 310 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, Mađarske, Njemačke, Švicarske, Austrije i Italije.

To je do sada najveći broj izlagača, što svjedoči da osječki sajmovi postaju sve priznatiji u Hrvatskoj i inozemstvu, kazala je direktorica Osječkog sajma d.o.o. Ines Teskera.

Dodala je kako je sajam prodajnog karaktera, a nude se najnovija tehnološka dostignuća u raznim djelatnostima od graditeljstva, strojeva, opreme i uređaja.

Posebno važnim ocijenila je i dio koji se odnosi na ekologiju, odnosno proizvode za očuvanje i unapređenje okoliša te ekološke proizvoda u prehrani, odijevanju, stanovanju i poljoprivredi.

Sajam je otvorio osječki dogradonačelnik Gordan Matković, koji je naglasio značaj sajamskih manifestacija za gospodarski oporavak i razvoj Osijeka.

Nastavljamo s tradicijom nekada poznatih osječkih sajmova i želimo da Grad Osijek uistinu postane pravi sajamski grad, kazao je Matković.

Tijekom tri sajamska dana održat će se niz predavanja, primjerice o mogućnostima kreditiranja malog i srednjeg poduzetništva, te o programu poticanja poduzetništva.

Pokrovitelji Sajma "Osijek Expo 2006" su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Osječko-baranjska županija i Grad Osijek.

(Hina) xvs yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙