FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINGORP: sufinanciranje nastupa na sajmovima i izložbama

ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva (MINGORP) objavit će sutra Javni poziv za Projekt'Sufinanciranje individualnih nastupa trgovačkih društava na sajmovimai izložbama te ostalih promotivnih aktivnosti u inozemstvu' za 2006.godinu, najavljeno je danas iz tog ministarstva.
ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) objavit će sutra Javni poziv za Projekt 'Sufinanciranje individualnih nastupa trgovačkih društava na sajmovima i izložbama te ostalih promotivnih aktivnosti u inozemstvu' za 2006. godinu, najavljeno je danas iz tog ministarstva.

Ministarstvo će temeljem tog projekta sufinancirati troškove za najam, projektiranje, postavu i demontažu te čišćenje izložbenog prostora i odvoz otpadnog materijala, priključak za upotrebu vode, struje i komprimiranog zraka, prijevoz i osiguranje eksponata, uvrštenje u sajamski katalog, tiskanje publikacija, organizaciju tiskovnih konferencija i ostale troškovi vezane za izlaganje na sajmovima i izložbama.

Također, bespovratni poticaji namijenjeni su i za medijsko oglašavanje hrvatskih izvoznika ili investitora u inozemnim časopisima i publikacijama ili elektronskim medijima, tiskanje promotivnog materijala i ostale aktivnosti (istraživanje tržišta, konzalting usluge izlaska na inozemno tržište i slično).

Korisnici ovog projekta su trgovačka društva registrirana u Hrvatskoj, koja nisu korisnici istih ili sličnih programa potpore koja daju državna tijela ili institucije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙