FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski vinari na sajmu "Vinordic 2006."

ZAGREB, 19. travnja 2006. (Hina) - Na međunarodnom sajmu vina "Vinordic2006", koji će se održati od 24. do 27. travnja Stockholmu, po prvi ćeput zajednički nastupiti hrvatske tvrtke u organizaciji Sektora zapoljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarskekomore, Ministarstva vanjskih poslova i hrvatskog Veleposlanstva,objavili su iz HGK.
ZAGREB, 19. travnja 2006. (Hina) - Na međunarodnom sajmu vina "Vinordic 2006", koji će se održati od 24. do 27. travnja Stockholmu, po prvi će put zajednički nastupiti hrvatske tvrtke u organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva vanjskih poslova i hrvatskog Veleposlanstva, objavili su iz HGK.

Na štandu veličine 30 četvornih metara nastupit će 12 tvrtki i vinara - Agrolaguna, Mladina, Enjingi Ivan, Vinogradarstvo i Vinarstvo Krauthaker, Vinogradarstvo i Podrumarstvo Zdjelarević, Proizvodnja grožđa i Vina Zlatan Otok, Poljoprivredna Zadruga Gospoja, Vinarija Katunar, Maraska, Poljoprivredna Zadruga Vrbnik, Obiteljsko Gospodarstvo Puhelek - Purek i Madirazza.

Sajam "Vinordic 2006" vodeći je međunarodni sajam pića na području skandinavskih zemalja.

Godišnje ga posjećuje oko 30.000 posjetitelja od kojih je dvije trećine poslovnih posjetitelja.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙