FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U srijedu 22. sjednica Vijeća HOO-a

ZAGREB, 9. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog olimpijskogodbora Zlatko Mateša sazvao je za 10. svibnja 22. sjednicu Vijeća kojaće se održati u sjedištu HOO-a u Zagrebu.
ZAGREB, 9. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša sazvao je za 10. svibnja 22. sjednicu Vijeća koja će se održati u sjedištu HOO-a u Zagrebu.

Na dnevnom redu, između ostalog, je konačan prijedlog pravilnika o kategorizaciji sportaša koji je prošao višemjesečno usuglašavanja s nacionalnim sportskim savezima. Vijeće će dopuniti i listu korisnika programa individualne skrbi za mlade sportaše, razvojnog projekta HOO-a od prioritetnog značenja, razmotriti inicijativu za osnivanje pokreta fair playa u Hrvatskoj te odluku o osnivanju Zaklade hrvatskih sportaša u suradnji s Hrvatskim klubom olimpijaca.

Uz brojne molbe za pokroviteljstvima i financijskom potporom Vijeće će također odlučivati o suglasnostima za isticanje kandidatura za domaćinstva međunarodnim natjecanjima u Hrvatskoj među kojima su europsko prvenstvo u judu 2008. te ep i svjetski juniorski kup u rock and rollu kao jedne od ukupno 17 točaka dnevnog reda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙