FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOO: Nastavak suradnje HOO-a i Raiffeisenbank Austria

ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - U prostorijama Hrvatskog olimpijskogodbora (HOO) u Zagrebu u ponedjeljak je potpisan sponzorski ugovorizmeđu HOO-a i Raiffeisenbank Austria d.d.
ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - U prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u Zagrebu u ponedjeljak je potpisan sponzorski ugovor između HOO-a i Raiffeisenbank Austria d.d.

Ugovor vrijedan milijun kuna potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria Zdenko Adrović, koji je izrazio zadovoljstvo nastavkom dugogodišnje suradnje sa HOO-om koja će najvjerovatnije potrajati i nakon Olimpijskih igara u Pekingu 2008.

Donirani novac namijenili smo programu individualne skrbi o mladim sportašima, a zahvaljujući Raiffeisenbank Austria i drugim našim sponzorima moći ćemo pokrenuti i sličan program za ekipne sportove, kao i projekt financiranja 40-tak vrhunskih trenera jer se HOO financijski brine o svim trenerima hrvatskih sportskih selekcija sa izuzetkom izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Kranjčara, kazao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Mateša je posebno naglasio kako Raiffeisenbank Austria, prva strana banka koja je došla u Hrvatsku, brine i o osobnim financijskim interesima sportaša i njihovim ulaganjima kroz program osobnog bankarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙