FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Južna Koreja: dar djece za Dan roditelja - bon za estetski zahvat

SEUL , 8. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Stanovnici Južne Koreje i ovegodine tradicionalno obilježavaju Dan roditelja, darujući im najčešćecvijeće ili novac, no u posljednje je vrijeme sve modernije iskazatiim ljubav i poštovanje bonom za neki od estetskih kirurških zahvata.
SEUL , 8. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Stanovnici Južne Koreje i ove godine tradicionalno obilježavaju Dan roditelja, darujući im najčešće cvijeće ili novac, no u posljednje je vrijeme sve modernije iskazati im ljubav i poštovanje bonom za neki od estetskih kirurških zahvata.

Lokalni mediji u ponedjeljak su izvijestili kako će ove godine vrlo popularni darovi biti uplaćeni čekovi za ubrizgavanje injekcija botoksa, zatezanje lica ili transplantaciju kose. Seulske klinike u kojima se obavljaju takvi zahvati izvijestile su kako su termini u predstojećih nekoliko tjedana dobro popunjeni, a u najvećem je broju slučajeva riječ o daru djece roditeljima za današnji Dan roditelja.

Južnokoreanci ne zaziru od estetskih operativnih zahvata, a najčešće se odlučuju za povećanje i zaobljenje očiju, operacije noseva, a u posljednje su vrijeme kod žena posebno popularne operacije jakih listova na nogama, kako bi postali tanji.

Ravnatelj dermatološke klinike Theme u Seulu Lim Ee-Seok kazao je kako je u posljednjih pet godina trend poklanjanja bonova za estetske operacije porastao za čak 50 posto, te da nisu rijetki ni obrnuti slučajevi - kada roditelji svoju djecu za dobar uspjeh u školi ili na fakultetu nagrađuju na isti način.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙