FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đakovo: Izložba oldtimera

Đakovo: Izložba oldtimeraĐAKOVO, 7. svibnja 2006. (Hina) - Nedavno osnovan Oldtimer klubĐakovo, najmlađi u regiji, danas je na parkiralištu ispred đakovačkekatedrale organizirao prvu samostalnu izložbu na kojoj su staravozila, osim njegovih članova, izložili i članovi oldtimer klubova izNašica, Slavonskog Broda i Nove Gradiške.
ĐAKOVO, 7. svibnja 2006. (Hina) - Nedavno osnovan Oldtimer klub Đakovo, najmlađi u regiji, danas je na parkiralištu ispred đakovačke katedrale organizirao prvu samostalnu izložbu na kojoj su stara vozila, osim njegovih članova, izložili i članovi oldtimer klubova iz Našica, Slavonskog Broda i Nove Gradiške.

Đakovčani i njihovi gosti izložili su tridesetak starih vozila - osobnih automobila, vojnih džipova i motorkotača te stare predmete, poput radijskih prijamnika i zaštitnih kaciga iz Drugoga svjetskog rata. Mnogobrojni Đakovčani svih dobnih skupina sa zanimanjem su pratili izložena vozila i ostale predmete na parkiralištu ispred katedrale.

Oldtimer klub Đakovo ima dvadeset članova koji posjeduju petnaest vozila, među kojima je najstariji džip Willis iz godine 1948., a među motociklima najstariji je DKW iz godine 1953.

Oldtimer klub Đakovo novu izložbu najavljuje za kolovoz u sklopu programa Đakovačkog ljeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙