FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: novinar "Slobodne Dalmacije" prijavio prijetnju smrću

Split: novinar "Slobodne Dalmacije" prijavio prijetnju smrćuSPLIT, 4. svibnja 2006. (Hina) - Novinar "Slobodne Dalmacije" SašaJadrijević Tomas prijavio je policiji da mu je jučer popodne smrćuprijetio 49-godišnjak kad je kanio snimiti muškarca odjevena u vojnuodoru dok izvodi zemljane radove, izvijestila je glasnogovornicasplitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj.
SPLIT, 4. svibnja 2006. (Hina) - Novinar "Slobodne Dalmacije" Saša Jadrijević Tomas prijavio je policiji da mu je jučer popodne smrću prijetio 49-godišnjak kad je kanio snimiti muškarca odjevena u vojnu odoru dok izvodi zemljane radove, izvijestila je glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj.

Kriminalistička je obradba u tijeku, dodala je.

Saša Jadrijević Tomas izjavio je kako ga je napao Vinko Barbarić, bivši djelatnik MORH-a, dok je radio na članku o izrabljivanju ročnika s područja Splitsko-dalmatinske županije koje pojedini časnici odvode u svoje kuće ili ih "iznajmljuju" drugim osobama da bi obavljali fizičke radove.

Po njegovim riječima on i fotoreporter snimali su ročnika odjevena u maskirnu odoru kako obavlja građevne radove na Barbarićevu zemljištu kad im je najprije prijetila ženska osoba, a zatim i sam vlasnik zemljišta koji je "mahnito trčao prema službenom vozilu 'Slobodne Dalmacije'" prijeteći im.

Premda su ga, kako je rekao, htjeli upitati što ročnik radi, "njegova mahnitost" nagnala ih je u bijeg zbog čega su se gotovo sudarili s drugim automobilom. Dodao je i kako je to prvi put da je na taj način spriječen u obavljanju posla, premda je radio i "puno škakljivije" teme.

(Hina) xdstr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙