FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Parreira odredio sastav za Hrvatsku

RIO DE JANEIRO, 3. svibnja 2006. (Hina) - Premda do utakmice Brazil -Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj ima više od 30 danaizbornik aktualnih svjetskih prvaka Carlos Alberto Parreira obznanioje imena igrača koji će se suprostaviti hrvatskoj vrsti.
RIO DE JANEIRO, 3. svibnja 2006. (Hina) - Premda do utakmice Brazil - Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj ima više od 30 dana izbornik aktualnih svjetskih prvaka Carlos Alberto Parreira obznanio je imena igrača koji će se suprostaviti hrvatskoj vrsti.

"Svjetsko prvenstvo će otvoriti momčad koja je odigrala završnu utakmicu u kvalifikacijama protiv Venezuele. Naravno, ukoliko će do lipnja svi ostati zdravi," poručio je brazilski strateg.

Njegova izjava znači da će protiv Hrvatske na travnjak istrčati Dida, Cafu, Lucio, Juan, Roberto Carlos, Emerson, Ze Roberto, Ronaldinho, Kaka, Ronaldo i Adriano.

Posljednjih mjeseci najviše dvojbe je izazivalo pitanje za koju dvojicu napadača će se odlučiti Parreira u početnoj jedanaestorici.

"Ronaldo i Adriano započinju prvenstvo, to su zaslužili svojim dosadašnjim igrama. Daljni rezultati na SP-u i razvoj situacije pokazat će hoćemo li nešto mijenjati u sastavu," rekao je izbornik Selecaoa, te dodao kako će Ronaldinho imati potpunu slobodu u igri.

"Bilo bi glupo i neozbiljno da mu ja sada dodijelim neku drugu ulogu. Jedina razlika je što je Ronaldinho u Barceloni najveća zvijezda, dok u reprezentaciji taj status dijeli s još nekoliko igrača," zaključio je Parreira.

Brazilski izbornik nije želio komentirati imena ostalih igrača koji će putovati u Njemačku. "Sve će biti jasno 15. svibnja," poručio je Parreira.

Utakmica između Brazila i Hrvatske na rasporedu je 13. lipnja u Berlinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙