FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brazil protiv Norveške

OSLO, 28. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Aktualni svjetski nogometniprvaci i prvi protivnici hrvatske reprezentacije na Svjetskomprvenstvu u Njemačkoj, Brazilci odigrat će u kolovozu prijateljskuutakmicu protiv Norveške, reprezentacije koju nikada u povijesti nisupobijedili.
OSLO, 28. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Aktualni svjetski nogometni prvaci i prvi protivnici hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, Brazilci odigrat će u kolovozu prijateljsku utakmicu protiv Norveške, reprezentacije koju nikada u povijesti nisu pobijedili.

Ogled Selecaoa i Norvežana odigrat će se 16. kolovoza na Ullevaal stadionu u Oslu. "Nismo mogli poželjeti boljeg protivnika. Vjerujem kako ćemo protiv najbolje momčadi na svijetu predstaviti jednu novu i hrabru Norvešku," poručio je izbornik Aage Hareide.

Brazil i Norveška u povijesti su odigrali tri utakmice, posljednju na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj kada su Norvežani slavili u skupini 2:1. U prijateljskom susretu odigranom iste godine u Oslu bilo je 1:1, a godinu dana ranije, također u Oslu domaćin je slavio 4:2.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙