FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP Stolni tenis: Hrvatska - Brazil 3:0

BREMEN/ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - Hrvatske stolnotenisačice istolnotenisači započeli su pobjedama nastup na Svjetskom ekipnomprvenstvu u njemačkom gradu Bremenu.
BREMEN/ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - Hrvatske stolnotenisačice i stolnotenisači započeli su pobjedama nastup na Svjetskom ekipnom prvenstvu u njemačkom gradu Bremenu.

Hrvatice su u prvom nastupu u skupini D svladale selekciju Sjedinjenih Država sa uvjerljivih 3:0. Naša najbolja igračica Tamara Boroš svladala je u prvom dvoboju svladala jedanaestu igračicu svijeta Gao Jun sa 3:1 (-12, 7, 9,7), Sandra Paović je bila bolja od Jasne Reed-Fazlić sa 3:1 (7, -7, 3, 11), a treći bod izborila je Cornelia Vaida pobjedom nad Crystal Huang 3:0 (6, 4, 1). U našoj skupini D Japanke su svladale Ruskinje sa 3:1, a Singapurke su bile bolje od Slovakinja istim rezultatom. U utorak naše djevojke igraju sa Singapurom i Japanom. U četvrtfinale ulaze tri prvoplasirane selekcije iz skupine.

Hrvatski stolnotenisači su u skupini B svladali u 1. kolu Brazil sa maksimalnih 3:0. Naš prvi "reket" Zoran Primorac dobio je Hoyamu sa 3:1 (-11, 5, 4, 9), Tan Ruiwu je potom svladao Monteira sa 3:1 (5, -10, 6, 5), da bi pobjedu osigurao Roko Tošić svladavši Tsuboia sa 3:0 (10, 7, 10).

U ovoj skupini su još reprezentacije Južne Koreje, Francuske, Belgije i Japana, a u utorak Hrvatska igra sa Francuskom u 16 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙