FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uspješno završena potraga za 18-godišnjakom

PULA, 2. svibnja 2006. (Hina) - Nakon dvodnevne potrage danas je u17,30 sati u Labinu u skladištu poduzeća "D-Trade" pronađen18-godišnji Roko Medančić iz sela Medančići nedaleko od Sutivanca uIstri koji je u nedjelju poslijepodne otišao brati šparoge i nije sevratio kući, izvijestila je večeras istarska policija.
PULA, 2. svibnja 2006. (Hina) - Nakon dvodnevne potrage danas je u 17,30 sati u Labinu u skladištu poduzeća "D-Trade" pronađen 18-godišnji Roko Medančić iz sela Medančići nedaleko od Sutivanca u Istri koji je u nedjelju poslijepodne otišao brati šparoge i nije se vratio kući, izvijestila je večeras istarska policija.

Prema policijskim podatcima, Medančić nije ozlijeđen i osjeća se dobro, a tijekom večeri, odnosno sutrašnjega dana, djelatnici policije obavit će razgovor s njim kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti njegova nestanka, što je prijavio njegov otac.

Inače, Gorska služba spašavanja, pripadnici Interventne policije, vatrogasci, pas tragač i mnogi mještani Medančića i okolice još su od ponedjeljka ujutro, kada se zabrinuti otac za pomoć obratio Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, tragali za mladićem.

O pojedinostima bit će govora na sutrašnjoj konferenciji za novinare u PU istarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙