FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: U napadima četvero poginulih, osam ozlijeđenih

Irak-napadiIrak: U napadima četvero poginulih, osam ozlijeđenih Četiri osobe, među kojima jedangeneral bivše vojske, ubijene su u ponedjeljak, a osam ih jeozlijeđeno u nekoliko odvojenih napada koji su se dogodili u raznimdijelovima Iraka, izvijestili su sigurnosni izvori.
Četiri osobe, među kojima jedan general bivše vojske, ubijene su u ponedjeljak, a osam ih je ozlijeđeno u nekoliko odvojenih napada koji su se dogodili u raznim dijelovima Iraka, izvijestili su sigurnosni izvori.

Vozač kamiona-cisterne ubijen je u južnoj četvrti Bagdada gdje su njegov kamion napale i opljačkale nepoznate osobe. U Baqubi je skupina nepoznatih napadača ubila civila, a tri su osobe ozlijeđene. U istoj regiji ubijen je i general bivše iračke vojske.

Vozač automobila poginuo je u eksploziji bombe ručne izrade u Kirkuku, a četiri civila ozlijeđena su u eksploziji u gradu Hawiji, 50 km zapadno od Kirkuka.

Bomba ručne izrade eksplodirala je u i Basri, gdje su od njezinih posljedica ozlijeđene tri osobe, među kojima jedan policajac. Tijelo jednog civila, na kojemu su bili vidljivi tragovi zlostavljanja pronađeno je u gradu Mussayebu, 60 km južno od Bagdada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙