FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Keith Richards još uvijek u bolnici

WELLINGTON, 1. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Gitarist Rolling StonesaKeith Richards još se uvijek oporavlja u bolnici u novozelandskomAucklandu, nakon što je pao s palmina drveta za boravka na otokuFidžiju u južnom Pacifiku, javljaju mediji u ponedjeljak.
WELLINGTON, 1. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Gitarist Rolling Stonesa Keith Richards još se uvijek oporavlja u bolnici u novozelandskom Aucklandu, nakon što je pao s palmina drveta za boravka na otoku Fidžiju u južnom Pacifiku, javljaju mediji u ponedjeljak.

Fotografi i novinari nalaze se ispred bolnice Mercy-Ascot u kojoj se Richards (62), prema izvješćima medija, oporavlja od ozljede glave koju je zadobio prilikom pada. Zasad međutim nema službenih izvješća o njegovom zdravstvenom stanju.

Novozelandski mediji navode da je Richards (L) pao s visine od pet metara s drveta u ekskluzivnom ljetovalištu Wakaya Club nakon što je cijeli dan ispijao votku s kolegom iz rock skupine Ronom Woodom (D).

Richardsova supruga Patti Hansen bila je u društvu s njim. Richards se s obitelji odmarao u mondenom ljetovalištu nakon turneje Stonesa po Australiji i Novom Zelandu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙