FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rolling Stonesi održali koncert u Šangaju

SHANGAI, 8. travnja 2006. (Hina/AP) - Rock band Rolling Stones usubotu su klasikom "Star Me Up" otvorili svoj prvi koncert u Kini predoko 8.000 posjetitelja okupljenih na stadionu u Šangaju.
SHANGAI, 8. travnja 2006. (Hina/AP) - Rock band Rolling Stones u subotu su klasikom "Star Me Up" otvorili svoj prvi koncert u Kini pred oko 8.000 posjetitelja okupljenih na stadionu u Šangaju.

Publika na koncertu u Šangaju je većinom bila strana.

Ovaj njihov nastup nije popratilo ludilo obožavatelja specifično za ostale koncerte održane u sklopu "Bigger Bang" turneje, iako su cijene ulaznica narasle i na više od 500 eura na crnom tržištu.

Stonesima je nastup u Šangaju dopušten, ali pod uvjetom da ne izvedu pet svojih pjesama zbog tekstova koji su ocijenjeni pretjerano žestokima za, kako je kazano u obrazloženju vlasti, umjerene Kineze. Zabranjene pjesme su "Brown Sugar", "Honky Tonk Women", "Beast of Burden", "Let's Spend the Night Together" i "Rough Justice".

Mick Jagger je u petak rekao kako ga ne čudi cenzura spomenutih pjesama te dodao sarkastično: "Drago mi je da ministarstvo kulture štiti ćudoređe ekspatriranih bankara i njihovih ljubavnica koji će doći na koncert".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙