FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marović: Suverenisti imaju veliku prednost

PODGORICA, 29. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik državne zajednice SCGSvetozar Marović izjavio je u petak navečer, tri tjedna prijereferenduma u Crnoj Gori, da pobornici crnogorske neovisnosti u ovomtrenutku imaju prednost od 13 do 15 posto u odnosu na zagovornikeopstanka u zajedničkoj državi.
PODGORICA, 29. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik državne zajednice SCG Svetozar Marović izjavio je u petak navečer, tri tjedna prije referenduma u Crnoj Gori, da pobornici crnogorske neovisnosti u ovom trenutku imaju prednost od 13 do 15 posto u odnosu na zagovornike opstanka u zajedničkoj državi.

"Suverenistički blok ima prednost od 13 do 15 posto u odnosu na blok koji se zalaže na opstanak u državnoj zajednici SCG. Na referendumu o državnoj statusu pobijedit će Crna Gora", rekao je Marović u razgovoru za podgoričku televiziju IN. "To će biti jasna poruka svima, pa i našim prijateljima iz Srbije", dodao je.

Marović je poručio da nema nikakvog straha od budućih prijateljskih odnosa Srbije i Crne Gore nakon referenduma referenduma.

Referendum o državnom statusu Crne Gore zakazan je za 21. svibnja. Za pobjedu suverenistima treba 55 posto glasova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙