FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U nezakonitu prelasku državne granice zatečeno sedam stranaca

VINKOVCI, 20. travnja 2006. (Hina) - Policija je u nezakonitu prelaskudržavne granice sa Srbijom i Crnom Gorom kasno sinoć kod Lipovca irano jutros kod Apševaca u tzv. srijemskom trokutu zatekla sedmerostranaca, šest državljana SCG-a i albanskog državljanina, priopćila jevukovarsko-srijemska Policijska uprava.
VINKOVCI, 20. travnja 2006. (Hina) - Policija je u nezakonitu prelasku državne granice sa Srbijom i Crnom Gorom kasno sinoć kod Lipovca i rano jutros kod Apševaca u tzv. srijemskom trokutu zatekla sedmero stranaca, šest državljana SCG-a i albanskog državljanina, priopćila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Službenici PU-a sinoć su na cesti Apševci - Podgrađe zaustavili osobni automobil bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao tridesetgodišnji državljanin BiH, u kojem su pri pregledu zatečena tri državljanina SCG-a koji su nezakonito prešli državnu granicu.

Operativnim radom na terenu policija je ubrzo uhitila tridesetdvogodišnjeg državljanina SCG-a koji je trojicu srpskocrnogorskih državljana nezakonito preveo preko granice i dopratio do vozila koje ih je čekalo na hrvatskom pograničnom području.

Njega i vozača osobnog automobila policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima kazneno prijaviti zbog protuzakonita prebacivanja osoba preko državne granice, navodi se u priopćenju.

Rano jutros nedaleko od Lipovca kod naplatnih kućica na autocesti A3 Zagreb - Lipovac pri pregledu vozila službenici PU-a su u osobnom automobilu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji državljanin BiH, zatekli trojicu državljana SCG-a i albanskog državljanina koji su nezakonito prešli državnu granicu.

Vozača osobnog automobila policija će kazneno prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog protuzakonita prebacivanja osoba preko državne granice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙