FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: građanima za 1. svibnja 2.500 porcija graha

Osijek: građanima za 1. svibnja 2.500 porcija grahaOSIJEK, 28. travnja 2006. (Hina) - Grad Osijek i Savez samostalnihsindikata Hrvatske (SSSH) organizirat će tradicionalnu proslavuPraznika rada, 1. svibnja, na lijevoj obali Drave a na njoj će se, uzglazbene i sportske sadržaje, građanima podijeliti 2.500 porcija grahas kobasicom, izvijestili su danas predstavnici osječkog Gradskogpoglavarstva i SSSH-a.
OSIJEK, 28. travnja 2006. (Hina) - Grad Osijek i Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) organizirat će tradicionalnu proslavu Praznika rada, 1. svibnja, na lijevoj obali Drave a na njoj će se, uz glazbene i sportske sadržaje, građanima podijeliti 2.500 porcija graha s kobasicom, izvijestili su danas predstavnici osječkog Gradskog poglavarstva i SSSH-a.

Voditelj Službe gradonačelnika Goran Trdin rekao je novinarima kako je iz gradskog proračuna za obilježavanje 1. svibnja izdvojeno 20.000 kuna, dodavši kako će u podjeli graha građanima sudjelovati i gradonačelnik Anto Đapić.

Podsjetivši na 100-godišnju tradiciju obilježavanja 1. svibnja u Osijeku županijski povjerenik SSSH-a Frano Kopić najavio je da će u slučaju kiše i lošeg vremena grah biti prevezen u pučku kuhinju osječkog Caritasa, pa će se naknadno podijeliti građanima.

Na upit novinara hoće li proslavu iskoristiti za upućivanje poruka Vladi Kopić je odgovorio da će SSSH nazočnima dijeliti letke s informacijama o proteklim potezima sindikata i porukama radnicima o budućim sindikalnim aktivnostima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙