FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Siemens postigao snažnu dobit, najavio akviziciju

MUENCHEN, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Njemački industrijskikonglomerat Siemens u četvrtak je objavio porast neto dobiti u prvomovogodišnjem tromjesečju za 14 posto zahvaljujući programurestrukturiranja koji je rezultirao poboljšanjem zarade.
MUENCHEN, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Njemački industrijski konglomerat Siemens u četvrtak je objavio porast neto dobiti u prvom ovogodišnjem tromjesečju za 14 posto zahvaljujući programu restrukturiranja koji je rezultirao poboljšanjem zarade.

Neto dobit kompanije dosegnula je 887 milijuna eura. Istodobno, prihodi od prodaje uvećani su 21 posto, na 21,5 milijardi eura.

Program restrukturiranja kompanije započet prije godinu dana stvorio je "značajnu razliku" u zaradi, izjavio je izvršni direktor Siemensa Klaus Kleinfeld. "Naš portfelj koji se razvija pozicionira Siemens snažno na rastućim tržištima", ocijenio je.

Ta kompanija ujedno je najavila da kupuje za 1,8 milijardi dolara u gotovini američku tvrtku koja proizvodi opremu za laboratorijsku dijagnostiku Diagnostic Products Corp.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙