FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čačić pozvao Vladu da za 20 lipa smanji cijenu benzina

ĐAKOVO, 25. travnja 2006. (Hina) - U Drenju pokraj Đakova predsjednikSredišnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić je večeras izjavio kako Vladaodmah može smanjiti cijenu benzina za 20 lipa, a da ničim ne narušiplanske veličine u proračunu te je pozvao Vladu da to odmah i učini.
ĐAKOVO, 25. travnja 2006. (Hina) - U Drenju pokraj Đakova predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić je večeras izjavio kako Vlada odmah može smanjiti cijenu benzina za 20 lipa, a da ničim ne naruši planske veličine u proračunu te je pozvao Vladu da to odmah i učini.

Cijena benzina je nešto što prelazi snagu, utjecaj i okvire ove zemlje i svaka vrsta zloporabe nafte na lokalnoj razini nije dobra politika, a pokušaj povratka na kontroliranu cijenu benzina može završiti samo loše, ocijenio je Čačić na tiskovnoj konferenciji u Drenju, gdje je HNS osnovao ogranak.

Čačić je rekao da Sanader i Vlada "prosipaju krokodilske suze" zbog velikog opterećenja građana i gospodarstva, a Šuker se pak javno hvali dobrim punjenjem proračuna i to ponajviše od PDV-a.

Zna se da se on gotovo isključivo puni na eksploziji cijena nafte te svi zajedno - i Vlada, i Sanader, i Šuker, pokušavaju prodati priču o potrebi kontrole cijena, rekao je Čačić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙