FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak donatora za Palestinu održava se 27. travnja u Londonu

LondonuLONDON, 21. travnja 2006. (Hina/AFP) - Sastanak zemalja donatoraodržat će se u Londonu u četvrtak, 27. travnja kako bi se pronašlinačini za pružanje pomoći palestinskome narodu, unatoč bojkotuHamasove vlade, priopćilo je britansko ministarstvo za međunarodnirazvitak.
LONDON, 21. travnja 2006. (Hina/AFP) - Sastanak zemalja donatora održat će se u Londonu u četvrtak, 27. travnja kako bi se pronašli načini za pružanje pomoći palestinskome narodu, unatoč bojkotu Hamasove vlade, priopćilo je britansko ministarstvo za međunarodni razvitak.

Neslužbeni sastanak organizira i predvodi Kanada, dodao je za AFP službeni predstavnik ministarstva, ne navodeći koje će zemlje sudjelovati na sastanku.

"Riječ je o razmjeni mišljenja i usklađivanju djelovanja kako bismo vidjeli kako donatori mogu prikupiti novac za palestinski narod očekujući da Palestinska samouprava prihvati međunarodne uvjete", rekao je taj predstavnik.

Palestinski predsjednik Mahmud bbas putuje sljedećeg tjedna u Tursku, Norvešku, Finsku i Francusku gdje će zagovarati obnovu financijske pomoći Palestincima. U toj bi prigodi trebao predložiti donatorima da svoju pomoć izravno isplate njegovu uredu i tako zaobiđu Hamasovu vladu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙