FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - od subote 22. do ponedjeljka 24. travnja

ZAGREB, 21. travnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta od subote 22. do ponedjeljka 24. travnja.
ZAGREB, 21. travnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta od subote 22. do ponedjeljka 24. travnja.

SUBOTA, 22. travnja

-------------------

- Dan planeta Zemlje

GRAZ - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić sudjeluje na sastanku Neformalnog vijeća za konkurentnost ministara Europske unije. Glavna tema

susreta je "Ulaganje u izvrsnost i inovacije", a naglasak prezentacija i diskusija je na globalizaciji, programu konkurentnosti EU i njegovom utjecaju na EU proračun, industrijskoj politici, unutarnjem tržištu i financijskoj pomoći država članica kao i odgovoru na pitanje kako Europa može odgovoriti na izazove i postati konkurentnija u 21. stoljeću.

WASHINGTON - Hrvatski ministar financija Ivan Šuker sudjeluje na zasjedanju Skupštine MMF-a i Svjetske banke 22. i 23. travnja. Također se očekuje da će održati razgovore na newyorkškoj burzi o mogućnostima uvrštenja Ine u izlistavanje na toj burzi.

RIJAD - Očekuje se da će kineski predsjednik Hu Jintao posjetiti Saudijsku Arabiju kako bi razmotrio suradnju na području energetike.

KAIRO - Sastanak ministara vanjskih poslova mediteranskih zemalja.

NEDJELJA, 23. travnja

---------------------

MAĐARSKA - Drugi krug općih izbora.

KIJEV - Anti-nuklearne skupine organizirat će konferenciju međunarodnih aktivista pod nazivom "Černobil+20 - Sjećanje za budućnost" (do 25. travnja).

PONEDJELJAK, 24. travnja

------------------------

ZAGREB - Češki premijer Jiri Paroubek boravi u službenom posjetu Hrvatskoj gdje će razgovarati sa svojim domaćinom, predsjednikom Vlade RH Ivom Sanaderom. Paroubeka će također primiti predsjednik RH Stjepan Mesić i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, a sudjelovat će i na hrvatsko-češkom gospodarskom forumu.

BAGDAD - Nastavlja se suđenje Sadamu Huseinu.

RABAT - Posjet kineskog predsjednika Hua Jintaoa Maroku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙