FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Granata eksplodirala kraj američkog veleposlanstva u Kabulu

KabuluKABUL, 19. travnja 2006. (Hina/AFP) - Granata velike razorne moćieksplodirala je u srijedu ispred sjedišta afganistanskog radija itelevizije u Kabulu, kraj američkog veleposlanstva i glavnog stožeraNATO-ovih snaga i ranila zaštitara, doznaje se od policijskih izvora.
KABUL, 19. travnja 2006. (Hina/AFP) - Granata velike razorne moći eksplodirala je u srijedu ispred sjedišta afganistanskog radija i televizije u Kabulu, kraj američkog veleposlanstva i glavnog stožera NATO-ovih snaga i ranila zaštitara, doznaje se od policijskih izvora.

Zaštitara, Nepalca koji radi za privatnu američku zaštitarsku tvrtku Dyncorp ranila je krhotina, doznaje se od policijskog izvora. Bio je 150 metara udaljen od mjesta eksplozije.

Službeni predstavnik glavnog stožera NATO-ovih snaga potvrdio je da se eksplozija dogodila nedaleko od ISAF-ova logora, dodajući da nitko od NATO-ova osoblja nije stradao.

Granate, uglavnom manje snage, s okolnih brda na Kabul najvjerojatnije ispaljuju talibanski pobunjenici. No te naprave kućne izrade uglavnom nisu precizne i rijetko uzrokuju veću štetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙