FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo 6. "Naj, naj, naj festival" dječjeg kazališta

ZAGREB, 18. travnja 2006. (Hina) - U zagrebačkom kazalištu "Žar ptica"danas je, šestu godinu za redom, počeo "Naj, naj, naj festival"dječjeg kazališta, a priređen je u vrijeme proljetnih školskihpraznika kao dar djeci koja praznike provode u Zagrebu.
ZAGREB, 18. travnja 2006. (Hina) - U zagrebačkom kazalištu "Žar ptica" danas je, šestu godinu za redom, počeo "Naj, naj, naj festival" dječjeg kazališta, a priređen je u vrijeme proljetnih školskih praznika kao dar djeci koja praznike provode u Zagrebu.

Na Festivalu sa svojim najboljim predstavama gostuje 12 profesionalnih kazališta za djecu iz cijele Hrvatske, uz domaćina - "Žar pticu", rekla je ravnateljica toga kazališta Marija Sekelez. Svaki dan bit će izvedene dvije do tri predstave.

Gostujuća kazališta izvodit će predstave u "Žaru ptica" osim osječkoga Dječjeg kazališta koje će nastupati u Zagrebačkom kazalištu lutaka, a zagrebačka kazališta (ZKM, Mala scena i KNAPP) predstave će izvoditi u svojim dvoranama, istaknula je.

Stručni žiri sastavljen od uglednih kazališnih kritičara najbolje će nagraditi Zlatnom "Žar pticom" u deset kategorija, rekla je Sekelez.

Ulaz je besplatan na sve predstave, istaknula je i pozvala roditelje da dođu s djecom na predstave u "Žar pticu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙