FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Annan osudio teroristički napad u Tel Avivu

NEW YORK, 17. travnja 2006. (Hina/AFP) - Glavni tajnik Ujedinjenihnaroda Kofi Annan u ponedjeljak je kao "teroristički čin koji se nemože opravdati" osudio samoubilački atentat u Tel Avivu u kojem jeubijeno 10, a ranjeno 50 osoba i zatražio od palestinske vlade podHamasovim vodstvom da ga jednako tako osudi.
NEW YORK, 17. travnja 2006. (Hina/AFP) - Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Kofi Annan u ponedjeljak je kao "teroristički čin koji se ne može opravdati" osudio samoubilački atentat u Tel Avivu u kojem je ubijeno 10, a ranjeno 50 osoba i zatražio od palestinske vlade pod Hamasovim vodstvom da ga jednako tako osudi.

"Glavni tajnik odlučno osuđuje današnji samoubilački napad u Tel Avivu", naveo je u priopćenju njegov glasnogovornik Stephane Dujarric.

"Annan poziva palestinske vlasti da javno zauzmu jasno stajalište protiv terorističkog čina koji se ne može opravdati, kao što je to učinio palestinski predsjednik Mahmud Abas, i izražava žaljenje što isto još nije učinila i nova vlada", stoji u priopćenju.

Predsjednik palestinskih vlasti Mahmud Abas osudio je "teroristički" napad u Tel Avivu i pozvao međunarodnu zajednicu da intervenira kako bi zaustavila "ozbiljno pogoršanje" stanja u regiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙