FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelci raketama na pojas Gaze

GAZA-NAPADIzraelci raketama na pojas GazeGAZA, 1. travnja 2006. (Hina/dpa) - Izraelski vojni zrakoploviraketirali su u subotu ujutro tri cilja na sjeveru pojasa Gaze,uzrokujući veliku materijalnu štetu, no bez žrtava, objavili supalestinski očevici i sigurnosni izvori.
GAZA, 1. travnja 2006. (Hina/dpa) - Izraelski vojni zrakoplovi raketirali su u subotu ujutro tri cilja na sjeveru pojasa Gaze, uzrokujući veliku materijalnu štetu, no bez žrtava, objavili su palestinski očevici i sigurnosni izvori.

Zrakoplovi su ispalili raketu na jedan hotel u gradnji teško ga oštetivši. Gradnja hotela, u vlasništvu palestinskog investitora, prekinuta je od početka palestinske pobune u rujnu 2000. godine.

Palestinske službe sigurnosti prenose da su dvije rakete ispaljene na stadion u Gazi, pri čemu su teško oštetile taj objekt i okolne kuće.

Ranije u petak, militanti iz skupine Odbor za narodni otpor preživjeli su izraelski raketni napad dok su na Izrael pokušavali ispaliti rakete kućne izrade. Napad je trebao biti odgovor na ubojstvo čelnika te skupine Khalila Koka (al-Guga) koji je ranije u petak ubijen u eksploziji automobila u Gazi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙