FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U hotelima Makarskog primorja 2.600 gostiju

MAKARSKA, 16. travnja 2006. (Hina) - U 15 otvorenih hotela na Makarskomprimorju uskrsne blagdane provodi 2.600 gostiju, uglavnom stranih.
MAKARSKA, 16. travnja 2006. (Hina) - U 15 otvorenih hotela na Makarskom primorju uskrsne blagdane provodi 2.600 gostiju, uglavnom stranih.

Najviše je turista u Tučepima gdje se odmara 670 gostiju od kojih hotel Alga ugošćuje 610, u Makarskoj boravi 620 gostiju, a dobro popunjeni hotel Meteor posluje s 450 turista.

Ostali gosti odmaraju se u samo jednom otvorenom hotelu u Brelima, te u hotelima Baške Vode, Podgore, Igrana, Živogošča i u Gradcu.

Prema informacijama s recepcija hotelskih kuća dobra popunjenost hotela nastavlja se i nakon uskrsnih blagdana kada su dolazak najavile nove grupe gostiju, a početkom idućega tjedna prve ovoljetne turiste ugostit će još tri hotelske kuće na rivijeri.

Uskrsni blagdani, kažu hotelijeri, potvrdili su najavljene dolaske gostiju i dobar početak predsezone, a stanje bookinga i pristiglih rezervacija bolje je nego polovicom travnja prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙