FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskrsna čestitka predsjednika Sabora građanima

ZAGREB, 14. travnja 2006. (Hina) - U povodu nadolazećih uskrsnihblagdana predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je svimgrađanima Republike Hrvatske uskrsnu čestitku.
ZAGREB, 14. travnja 2006. (Hina) - U povodu nadolazećih uskrsnih blagdana predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je svim građanima Republike Hrvatske uskrsnu čestitku.

"Blagdan Uskrsa je veliki kršćanski blagdan koji u duhu kršćanske tradicije proslavljamo u ozračju mira i veselja, okruženi obitelji i prijateljima, i kada svaki čovjek, više nego inače, promišlja o sretnijem i boljem životu, o potrebi svog življenja u društvu utemeljenom na moralnim i etičkim vrijednostima.

Vrijeme Uskrsnih blagdana snažno pridonosi istinskom poštivanju, uvažavanju i razumijevanju među svim ljudima dobre volje, te nas upućuje na promišljanje o Kristovim riječima o miru, dobru, ljubavi i zajedništvu.

Iskreno vjerujući kako će simbolika uskrsnih blagdana o vjeri u bolju i svjetliju budućnost, trajno saživjeti kod svih hrvatskih građana, od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs", stoji u čestitki.

Predsjednik Šeks uputio je uskrsne čestitke i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije i zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću i Apostolskom nunciju Svete Stolice, kardinalu Franciscu-Javieru Lozanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙