FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: Još uvijek nejasan motiv ubojstva u Importanne centru

ZAGREB, 14. travnja 2006. (Hina) - Motiv jučerašnjeg ubojstva25-godišnje studentice iz Šibenika Marije Nakić u Importanne centru iostale okolnosti tragičnog događaja još uvijek nisu poznate, iakomediji nagađaju da je 44-godišnji ubojica u djevojku pucao jer je onaželjela prekinuti vezu s njim, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 14. travnja 2006. (Hina) - Motiv jučerašnjeg ubojstva 25-godišnje studentice iz Šibenika Marije Nakić u Importanne centru i ostale okolnosti tragičnog događaja još uvijek nisu poznate, iako mediji nagađaju da je 44-godišnji ubojica u djevojku pucao jer je ona željela prekinuti vezu s njim, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Zagrebačka policija nije željela otkriti identitet muškarca koji je u kafiću u Importanne centru kraj Glavnog kolodvora iz pištolja ubio djevojku, a potom sebi pucao u glavu.

Na internet stranici MUP-a je, pak, navedeno da je riječ o 44-godišnjem D. B., a tisak piše da je ubojica ugostitelj Davor Blažičević.

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba potvrdila je da je kod ubojice pronađena osobna iskaznica Ivana Velagića, konobar u Blažičevićevom lokalu. To je vjerojatno i bio razlog zašto je jučer novinarima iz policije neslužbeno rečeno da je ubojica Velagić, koji je za tisak izjavio da ga je Blažičević prije tjedan dana pitao može li mu nabaviti pištolj.

Šibenska studentica ubijena je iz pištolja marke Mauser, kalibra 6,35 mm, za koji 44-godišnjak nije imao dozvolu. On je još uvijek u teškom stanju u bolnici Sestara milosrdnica, gdje je priključen na aparate, a do kraja dana policija će razgovarati s njegovom obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙