FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: Još se utvrđuje identitet ubojice iz Importanne galerije

ZAGREB, 13. travnja 2006. (Hina) - Ubojica 25-godišnje studentice izŠibenika Marije Nekić nije 31-godišnji Ivan Velagić iz Zagreba, kaošto su ranije objavili mediji, izjavio je poslijepodne načelnik Uredanačelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec.
ZAGREB, 13. travnja 2006. (Hina) - Ubojica 25-godišnje studentice iz Šibenika Marije Nekić nije 31-godišnji Ivan Velagić iz Zagreba, kao što su ranije objavili mediji, izjavio je poslijepodne načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec.

"Nedvojbeno je utvrđeno da nije riječ o Ivanu Velagiću. Identitet ubojice još uvijek se utvrđuje", kazao je Hini Borovec, opovrgnuvši i prve policijske informacije da je riječ o 31-godišnjaku.

Pozivajući se na neslužbene policijske izvore, mediji su ranije objavili da je šibensku studenticu jutros u Importanne centru u središtu Zagreba ubio Ivan Velagić koji je potom sebi pucao u glavu i u kritičnom je stanju odvezen u bolnicu.

Ne pojašnjavajući kako je došlo do objave pogrešnog identiteta ubojice, Borovec je rekao da će se identitet utvrditi tek daktiloskopskim vještačenjem, odnosno usporedbom otisaka prstiju ubojice s otiscima iz policijske arhive.

Borovec očekuje da će se identitet utvrditi do kraja dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙