FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nepoznat motiv ubojstva djevojke u središtu Zagreba; ubojica kritično

ZAGREB, 13. travnja 2006. (Hina) - Još nije poznat motiv jutrošnjegubojstva djevojke u središtu Zagreba i pokušaja samoubojstva njezinogubojice kojemu se liječnici bore za život, kažu u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 13. travnja 2006. (Hina) - Još nije poznat motiv jutrošnjeg ubojstva djevojke u središtu Zagreba i pokušaja samoubojstva njezinog ubojice kojemu se liječnici bore za život, kažu u zagrebačkoj policiji.

U policiji nisu željeli otkriti identitet žrtve ni počinitelja, a za sada se ne zna u kakvom su bili odnosu i što je prethodilo tragičnom događaju.

Za sada je poznato da je riječ o 25-godišnjoj žrtvi i 31-godišnjaku koji je jutros oko devet sati, nakon ubojstva djevojke ispred kafića Canadian club u Importanne centru na Starčevićevom trgu, najvjerojatnije iz pištolja pucao sebi u glavu.

On je s teško ranjen prevezen u bolnicu Sestara milosrdnica, gdje se liječnici bore za njegov život.

"Riječ je o prostrijelnoj rani slijepočnice vatrenim oružjem iz neposredne blizine, što je tipičan način samoubojstva pištoljem", izjavio je Hini dežurni neurokirurg Boris Božić. Dodao je da je ranjeni 31-godišnjak "primarno zbrinut" i nalazi se na intenzivnoj skrbi, priključen na uređaje za održavanje života.

U pucnjavi u Importanne centru, gdje svakodnevno prolazi velik broj ljudi, nije bilo još ozlijeđenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙