FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: ubio ženu, pa sebe

OPATIJA, 10. travnja 2006. (Hina) - Očevidom je utvrđeno da je jučernavečer u obiteljskoj kući u naselju Pobrima svoju nevjenčanu supruguTatjanu Sfeci (1964.) iz Banje Luke vatrenim oružjem ustrijelioBorivoj Dundović (1950.) iz Pule koji je zatim istim oružjem počiniosamoubojstvo, priopćeno je danas iz Policijske upraveprimorsko-goranske.
OPATIJA, 10. travnja 2006. (Hina) - Očevidom je utvrđeno da je jučer navečer u obiteljskoj kući u naselju Pobrima svoju nevjenčanu suprugu Tatjanu Sfeci (1964.) iz Banje Luke vatrenim oružjem ustrijelio Borivoj Dundović (1950.) iz Pule koji je zatim istim oružjem počinio samoubojstvo, priopćeno je danas iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Mrtva tijela pronašao je oko 19,30 sati 18-godišnji sin ubijene žene.

Na mjesto događaja pozvani su djelatnici opatijske policijske postaje koji su utvrdili da se u kuhinji obiteljske kuće na Varljenskoj cesti nalaze dva mrtva tijela, a uz njih vatreno oružje -puška s užlijebljenom cijevi.

Nakon provedenog očevida isključena je mogućnost sudjelovanja treće osobe u događaju te je utvrđeno da je Borivoj Dundović puškom marke "Mossberg", kalibra 16 milimetara, iz neposredne blizine ispalio hitac u Tatjanu Sfeci, na mjestu ju usmrtio, a zatim jednim hicem usmrtio i sebe.

U sklopu izvida obavljeni su obavijesni razgovori s više osoba za koje je pretpostavljeno da o događaju i okolnostima mogu dati korisne obavijesti.

Na temelju obavijesnih razgovora prikupljena su saznanja da je među supružnicima i ranije dolazilo do verbalnih sukoba koji nisu prijavljivani policiji, a bili su povezani s neriješenim imovinsko-pravnim pitanjima, priopćili su iz policije.

Nakon obavljenog očevida, danas će biti obavljena obdukcija tijela preminulih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙