FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 11. travnja

ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 11. travnja.
ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 11. travnja.

ZAGREB - U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva održat će se inicijalni sastanak o izradi Zakona o industrijskoj preradi drva i papira i Nacionalnoj strategiji dizajna. Jedan od izazova koji se nalaze pred industrijskom preradom drva Hrvatske je razvoj vlastitog dizajna kao vrhunskog alata za povećanje konkurentnosti (11,00 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Vukovarska 78).

ZAGREB - Predstavnici portala MojPosao.net na konferenciji za novinare predstavit će rezultate istraživanja pod nazivom "Poslodavac prvog izbora za 2006". Ispitivanje je provedeno na uzorku više od 2.000 ispitanika u razdoblju od 8. veljače do 8. ožujka. Svrha istraživanja je bila saznati percepciju posloprimaca o poželjnosti hrvatskih poslodavaca u 2006. godini. Svaki posloprimac tako je imao priliku izraziti svoje mišljenje i imenovati tri poslodavca prvog izbora - svoja najpoželjnija poslodavca (10,30 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Središnji državni ured e-Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora organizatori su skupa o pravnoj podršci u elektroničkom poslovanju u Hrvatskoj. Na skupu će biti riječi o poziciji Hrvatske u odnosu na EU u zakonodavnom području, spremnosti Hrvatske za primjenu elektroničkog poslovanja, elektroničkoj trgovini telekomunikacijama itd. (12,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Koncern Agrokor i grupa vodećih hrvatskih turističkih agencija adriatica.net group potpisat će sporazum o poslovnoj suradnji s ciljem boljeg povezivanja najpoznatije domaće robne marke s nacionalnim hotelskim kućama i ostalim pružateljima hotelijersko-turističkih usluga (11,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore i Gastro grupa potpisat će ugovor o zajedničkom djelovanju i nastupu na tržištu, a u cilju povećanja efikasnosti i konkurentnosti u poslovanju (11,30 sati, restoran Casablanca, Vukovarska 271).

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙