FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sve spremno za 5. Trofej zagrebačkih pahuljica

ZAGREB, 14. ožujka 2006. (Hina) - Sve smo učinili kako bi 5. trofejZagrebačkih pahuljica opet okupio 17. i 18. ožujka svjetsku elitu naledu Doma sportova, kazao je danas na konferenciji za nonivarepredsjednik Organizacijskog odbora Trofeja Zoran Kovačević.
ZAGREB, 14. ožujka 2006. (Hina) - Sve smo učinili kako bi 5. trofej Zagrebačkih pahuljica opet okupio 17. i 18. ožujka svjetsku elitu na ledu Doma sportova, kazao je danas na konferenciji za nonivare predsjednik Organizacijskog odbora Trofeja Zoran Kovačević.

"Pogodili smo i pravi termin jer samo destak dana je do Svjetskog prvenstva seniorki i svim ekipama bit će to i generalna proba za Prag (31. 3. do 1. 4.)", istaknuo je Kovačević.

Prijavljeno je devet seniorskih, sedam juniorskih i pet ekipa mladih juniorki, upoznao je novinare Davorin Orban, tehnički direktor Trofeja, te posebno istaknuo: "Svjetska klizačka federacija (ISU) povjerila nam je za vrijeme održavanja Trofeja i posebni seminar na temu Kako organizirati velika natjecanja. Novo priznanje za sve klizačke radnike i Hrvatsku, budući visoki dometi organizacije Svjetskog prvenstva u Zagrebu 2004. još nisu dostignuti. Drago nam je da nas u ISU-u toliko cijene, iako je taj sport kod nas počeo tek prije osam sezona", zadovoljno je konstatirao Davorin Orban.

Danka Pivac i Sandra Pavičić, naše mlade trenerice, govorile su o pripremama i očekivanjima tri naše ekipe.

"Seniorkama je to generalka za skorašnje SP u Pragu, a mlađe žele svoje prošlogodišnje srebro pozlatiti", optimistične su prognoze domaćina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙