FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoreno EP u kuglanju na ledu

ZAGREB, 7. ožujka 2006. (Hina) - Atraktivnim nastupom klizačicasinkroniziranog klizanja Zagrebačkih pahuljica, kadetkinja i seniorkite sjajnim slobodnim programom Monike Aleksić, velike nade hrvatskogumjetničkog klizanja, na ledu Doma sportova održana je svečanostotvaranja Otvorenog prvenstva Europe u kuglanju na ledu.
ZAGREB, 7. ožujka 2006. (Hina) - Atraktivnim nastupom klizačica sinkroniziranog klizanja Zagrebačkih pahuljica, kadetkinja i seniorki te sjajnim slobodnim programom Monike Aleksić, velike nade hrvatskog umjetničkog klizanja, na ledu Doma sportova održana je svečanost otvaranja Otvorenog prvenstva Europe u kuglanju na ledu.

Nakon svečanog defileja svih sudionika, njih iz čak 20 zemalja sa četiri kontinenta u ime domaćina goste i brojne uzvanike pozdravila je Mirjana Pavoković, predsjednica Organizacijskog odbora prvenstva.

"Svima se zahvaljujemo na pomoći, podršci te na ukazanom povjerenju, a posebno Manfredu Schaferu, predsjedniku Svjetske federacije (IFE), koji je od prvog dana vjerovao u nas. Radosni smo što smo domaćini sportašima svijeta u godini kad proslavljamo i 10-obljetnicu HAK Mladost. Svima želim puno uspjeha i dobrih rezultata, jer trud i znanje uvijek se na kraju isplati," istaknula je u pozdravnom govoru Mirjana Pavoković.

Prošlogodišnji organizatori iz Njemačke predali su na ledu zastavu IFE-a našim reprezentativcima, koji su je zatim podigli na jarol uz himnu Svjetske federacije. Dominik Milin, kapetan naše reprezentacije u ime svih sportaša zatim je položio zakletvu, a predsjednik IFE-a, Manfred Schafer na kraju ove svečanosti zahvaljujući se domaćinu i njegovim čelnim ljudima, proglasio je 52. muško i 38. žensko Otvoreno prvenstvo Europe u kuglanju na ledu - otvorenim-

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙