FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Željka Krizmanić ispala u kvalifikacijama juniorskog SP u klizanju

LJUBLJANA, 6. ožujka 2006. (Hina) - Na ledu dvorane Tivoli u Ljubljanikvalifikacijama klizačica započelo je Juniorsko prvenstvo svijeta uumjetničkom klizanju. Slobodni program pokazale su čak 53 klizačice,podjeljene u dvije skupine, a naša juniorska prvakinja ŽeljkaKrizmanić nastupila je u B skupini i zauzela 20. mjesto.
LJUBLJANA, 6. ožujka 2006. (Hina) - Na ledu dvorane Tivoli u Ljubljani kvalifikacijama klizačica započelo je Juniorsko prvenstvo svijeta u umjetničkom klizanju. Slobodni program pokazale su čak 53 klizačice, podjeljene u dvije skupine, a naša juniorska prvakinja Željka Krizmanić nastupila je u B skupini i zauzela 20. mjesto.

Kako iz svake skupine u daljnje natjecanje ide 15 najboljih, za predstavnicu Hrvatske nastup na SP je završen. U tako jakoj i izjednačenoj konkurenciji teško je bilo očekivati daljnji prolaz.

Klizači, njih 40, svoje natjecanje započinju kvalifikacijama u srijedu, a Hrvatsku će predstavljati Boris Martinec, kojem je ovo drugi nastup na smotri najboljih mladih svijeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙