FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bez ruskih osvajača odličja u Calgaryu

MOSKVA, 2. ožujka 2006. (Hina/Reuters) - Niti jedan od ruskih klizačakoji su na zimskim olimpijskim igrama u Torinu osvojili odličja uumjetničkom klizanju neće nastupiti na svjetskom prvenstvu što će seod 20. do 26. ožujka održati u Calgaryu.
MOSKVA, 2. ožujka 2006. (Hina/Reuters) - Niti jedan od ruskih klizača koji su na zimskim olimpijskim igrama u Torinu osvojili odličja u umjetničkom klizanju neće nastupiti na svjetskom prvenstvu što će se od 20. do 26. ožujka održati u Calgaryu.

Pobjednici u konkurenciji parova Tatiana Totmianina i Maksim Marinin, te zlatni među plesnim parovima Tatiana Navka i Roman Kostomarov neće braniti svoje svjetske naslove jer su Totmianina, Marinin i Navka okončali karijeru. U Kanadi neće nastupiti niti olimpijski pobjednici Jevgeni Plušenko i Irina Slutskaja koji su uzeli odmor zbog naporne sezone.

"Svi su se maksimalno spremali i koncentrirali za olimpijske igre i logično je da trebaju odmor," kazao je predsjednik Ruskog saveza u umjetničkom klizanju, Valentin Pisejev.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙