FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poznati uzroci smrti stradalih na šibenskom području

ŠIBENIK, 20. veljače 2006. (Hina) - Smrt 79-godišnjeg vlasnikaobiteljske kuće u Tepljuhu kod Drniša, u kojoj je jučer ujutro izbiopožar u spavaćoj sobi, nastupila je zbog zastoja rada srca,izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 20. veljače 2006. (Hina) - Smrt 79-godišnjeg vlasnika obiteljske kuće u Tepljuhu kod Drniša, u kojoj je jučer ujutro izbio požar u spavaćoj sobi, nastupila je zbog zastoja rada srca, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

U svom sinoćnjem priopćenju policija je kao mogući uzrok smrti navela gušenje dimom, međutim obdukcijom na Odjelu patologije šibenske Opće bolnice utvrđen je pravi uzrok.

Požar je izbio oko 8 sati ujutro zbog zapaljenog sintetičkog pokrivača, kojim je na podu pokraj kreveta starac bio pokriven, a koji je bio u dodiru s upaljenom stolnom lampom što se također nalazila na podu.

Policija je danas također priopćila da je od trovanja ugljičnim monoksidom umro 75-godišnji vlasnik stana u Ulici kralja Tomislava u šibenskoj staroj gradskoj jezgri, u kojemu je požar izbio jučer rano ujutro. Uzrok tog požara još uvijek ispituju vještaci Centra za kriminalistička ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Nepoznati muškarac, pronađen jučer mrtav pokraj bicikla na makadamskom putu na skretanju prema Tribunju, 70-godišnji je mještanin Vodica. Identificiran je na Odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je utvrđeno da je uzrok smrti zastoj rada srca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙