FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sretan rođendan dragi Ogi

LOS ANGELES, 15. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Nakon dizajnerskeodjeće, zdravstvenoga osiguranja i psihijatra, američki ljubimci odsada mogu proslaviti rođendan s prijateljima koji će im složnoodlajati čestitku.
LOS ANGELES, 15. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Nakon dizajnerske odjeće, zdravstvenoga osiguranja i psihijatra, američki ljubimci od sada mogu proslaviti rođendan s prijateljima koji će im složno odlajati čestitku.

Sve veći broj Amerikanaca organizira rođendanske proslave za svoje pse i mačke i to prema svim pravilima - uz vesele šeširiće, tortu i, naravno, goste, pokazala je anketa koju je u ponedjeljak objavila kalifornijska tvrtka Veterinary Pet Insurance.

Tvrtka je izvijestila da 58 posto njihovih osiguranika organizira rođendanske proslave za ljubimce.

Veterinary Pet Insurance, koji svakom osiguranom ljubimcu redovito šalje rođendansku čestitku i kupon za besplatnu hranu, kaže da su druga istraživanja pokazala da približno šest milijuna vlasnika pasa i mačaka slavi rođendan svojeg ljubimca.

Posebna trgovina za ljubimce, Three Dog Bakery, u Newport Beachu u Kaliforniji svakoga tjedna primi oko 20 narudžbi za rođendansku tortu, kaže vlasnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙