FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Egipatski vojni ataše otet u Gazi pušten na slobodu

GAZA, 11. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Egipatski vojni ataše, koji jeu četvrtak otet u Gazi, neozlijeđen je u subotu pušten na slobodu,objavili su egipatski dužnosnici u Gazi, a potvrdile palestinskevlasti.
GAZA, 11. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Egipatski vojni ataše, koji je u četvrtak otet u Gazi, neozlijeđen je u subotu pušten na slobodu, objavili su egipatski dužnosnici u Gazi, a potvrdile palestinske vlasti.

Okolnosti pod kojima je egipatski diplomata pušten na slobodu nisu poznate.

Egipatskog vojnog atašea u pojasu Gaze Hussama Almousalya prije dva dana na ulici su otela dvojica maskiranih palestinskih militanata. Odgovornost za otmicu u petak je preuzela do sada nepoznata skupina Brigade Al Ahrar koja je tražila puštanje Palestinaca iz egipatskih zatvora. Skupina je zaprijetila da će

Glavne militantne skupine u Gazi osudile su otmicu egipatskog vojnog atašea, a glasnogovornik Hamasa Mushir al-Masri u petak je izjavio da skupina otmičara koristi lažno ime i da je otmica izvedena iz političkih razloga.

U izjavi otmičara koju je objavila televizija Al-Jazeera navodi se da su egipatskog vojnog atašea pustili u "znak dobre volje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙