FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ideja o otmici Lea Blaira "samo priča iz puba"

LONDON, 19. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Ideja o otmici najmlađeg sinabritanskog premijera Lea Blaira koja se pripisuje skupini za zaštituprava rastavljenih očeva bila je samo običan razgovor a ne ozbiljanplan, izjavili su neki pristaše te skupine.
LONDON, 19. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Ideja o otmici najmlađeg sina britanskog premijera Lea Blaira koja se pripisuje skupini za zaštitu prava rastavljenih očeva bila je samo običan razgovor a ne ozbiljan plan, izjavili su neki pristaše te skupine.

"Vjerujem da se radilo samo o razgovoru u pubu, nije bilo nikakve urote", kazao je u četvrtak za "Times" Jeff Skinner, član skupine Father 4 Justice (očevi za pravdu), dok jedan drugi član, Terence Bates tvrdi da se radi o "pravom apsurdu".

List "The Sun" je u srijedu objavio priču da su Očevi za pravdu htjeli simbolično oteti Lea Blaira (5), najmlađe dijete Tonya Blaira, kako bi ukazali na patnje očeva koji su rastavljeni od svoje djece.

Policijski su izvori objavili kako je ta skupina pod nadzorom još od prije Božića. Međutim, nitko nije uhićen.

List "Guardian" u četvrtak piše o pubu, blizu katedrale St. Paul u Londonu, u kojem se odigrao navodni razgovor, nekoliko dana prije Božića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙