FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI Torino: Janica Kostelić otputovala u Torino

ZAGREB, 10. veljače 2006. (Hina) - Trostruka olimpijska prvakinjaJanica Kostelić, koja će večeras na svečanom otvaranju Igara u Torinunositi hrvatsku zastavu, istaknula je kako to smatra velikom čašću.
ZAGREB, 10. veljače 2006. (Hina) - Trostruka olimpijska prvakinja Janica Kostelić, koja će večeras na svečanom otvaranju Igara u Torinu nositi hrvatsku zastavu, istaknula je kako to smatra velikom čašću.

"Nemam tremu zbog toga, jer ovo mi je treći puta da nosim zastavu. Stoga, može se reći da imam prilično iskustva", izjavila je Janica Kostelić na današnjoj konferenciji za novinare koja je održana u zagrebačkoj zračnoj luci uoči odlaska u Torino.

Govoreći o očekivanjima na ZOI u Torinu, njen otac i trener Ante Kostelić istaknuo je da je najvažnije da je Janica potpuno zdrava i u dobroj formi, koja je u usponu.

"Teško je prognozirati, jer u skijanju i najmanja greška odlučuje. Isto vrijedi i kad je u pitanju Ivica, za kojega je najvažnije da u kombinaciji ostvari dobar rezultat. Također, dobro je što Ivica u slalomu nije među favoritima, kao što je to bio slučaj prije četiri godine", kazao je Ante Kostelić.

Na upit kako komentira prognoze američkih medija, koji smatraju da će osvojiti pet medalja, Janica je odgovorila: "Prije dva dana jedan hrvatski novinar mi je poručio da ne moram osvojiti svih pet medalja, ali da osvojim barem tri, i to po mogućnosti zlatne. Ispada kao da idem na tržnicu kupiti tri glavice kupusa".

Nakon pressice Janica i Ante Kostelić ukrcali su se na zrakoplov za Muenchen, odakle će produžiti prema Torinu.

Na svečannosti otvaranja uz Janicu će biti još 30 članova naše olimpijske reprezentacije te većine sportaša koji su u Torinu, ali ne i članova muške alpske reprezentacije koji u subotu rano ujutro imaju obavezan trening.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙