FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Palestinske vlasti tražit će 300 milijuna dolara pomoći

RAMALLAH, 6. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Palestinske vlastizatražit će od međunarodnog izaslanika za Bliski istok JamesaWolfensohna da im što prije dodijeli 300 milijuna dolara pomoći kakobi se isplatile plaće, a ministri u vladi nastavili s radom, rekao jeu ponedjeljak visoki dužnosnik.
RAMALLAH, 6. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Palestinske vlasti zatražit će od međunarodnog izaslanika za Bliski istok Jamesa Wolfensohna da im što prije dodijeli 300 milijuna dolara pomoći kako bi se isplatile plaće, a ministri u vladi nastavili s radom, rekao je u ponedjeljak visoki dužnosnik.

Palestinski ministar gospodarstva Mazen Sonnoqrot rekao je u intervjuu za Reuters da su taj novac obećale zemlje donatori prošle godine i da je palestinskim vlastima hitno potreban za pokrivanje troškova tijekom iduća dva mjeseca.

Palestinske vlasti bi mogle biti suočene s velikim padom međunarodne pomoći kada islamska militantna skupina Hamas, koja je pobijedila na parlamentarnim izborima prošlog mjeseca, uđe u vladu.

"Potrebno nam je barem 300 milijuna dolara kako bi održali kontinuitet rada institucija", rekao je Sonnoqrot. On je najavio da će zatražiti novac ovog tjedna kada se sastane s Wolfensohnom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙